• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

De grootste dierenwinkel in Leek

Direct bij het betreden wordt duidelijk dat Otter Diercompleet niet zomaar een grote dierenwinkel is, maar een echte megastore van maar liefst 1200 m2 waar dierenliefhebbers voor werkelijk alles terecht kunnen. Het enorme assortiment, de sfeervolle presentaties, scherpe prijzen en gratis parkeergelegenheid maken een bezoek aan onze winkel een ware belevenis en beslist de moeite waard. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Leeksterhout in Leek, direct langs de A7 op slechts 10 minuten rijden vanaf Groningen! Bekijk ons adres en de openingstijden >

Nergens zoveel diervoeding

Nergens zoveel diervoeding!

Otter Diercompleet heeft een afdeling met een zeer groot assortiment voordelige grote verpakkingen voeding, verzorgingsproducten en bodembedekkers voor honden, katten, paarden en hobbydieren. Bij ons ben je verzekerd van verse producten, scherpe prijzen en een deskundig advies!
Het mooiste voor uw dier

Het mooiste voor uw dier

In onze winkel vind je werkelijk alles voor hond, kat, paard, knaagdier, vogel, pluimvee en (hobby)boerderijdieren. Wij hebben de mooiste accessoires, zoals stijlvolle designmeubelen voor hond en kat. Altijd de nieuwste trends! Samen met ons deskundige personeel en zeer scherpe prijzen is een bezoek aan onze winkel een must voor elke dierenliefhebber! 
Vers vleesvoeding

Vers vleesvoeding

Veel hondeneigenaren voeren graag vers vlees. Een goede diepvriesvoeding bevat alle nodige voedingsstoffen en ondersteunt het spijsverteringsstelsel. Wij hebben een grote afdeling diepvriesvoeding met tal van toonaangevende merken. 

Je aankopen gemakkelijk thuisbezorgd

Wij bieden je de mogelijkheid je grote aankopen thuis te laten bezorgen in onze regio. In overleg met jou bepalen we op welke dag en welk tijdstip we je aankopen bij je thuis afleveren. Afhankelijk van de aankopen kunnen we de bezorgkosten voor je berekenen. Informeer naar de mogelijkheden in onze winkel.