• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 21:00

Pavo TopSport 15 kg

Een extraatje voor bij de muesli als aanvulling voor hardwerkende sportpaarden.
29,79

  • 29,79
Pavo TopSport is dé muesli-topping voor hardwerkende sportpaarden. Gebaseerd op onderzoek, ontwikkeld met de beste dierenartsen en door topsporters getest! Pavo TopSport is de muesli- topping voor hard werkende sportpaarden. Balanceer je rantsoen uit met maar liefst 20% goed verteerbare eiwitten voor maximale spierondersteuning en 18% olie/vet voor energie en maximaal vermogen. En natuurlijk met de juiste vitaminen en mineralen voor jouw atleet. Resultaat volgens de testers: “Mijn paarden zien er fantastisch uit, hebben volop vermogen en zeer goede spierontwikkeling.“

Voeradvies: De voergift dient af te hangen van de ruwvoer kwaliteit en het prestatieniveau van het paard. Normaal als aanvulling op ruwvoer en krachtvoer: 170 gram / 100 kg lichaamsgewicht. Maximaal als aanvulling naast ruwvoer en krachtvoer: 250 gram / 100 kg lichaamsgewicht. Let op:dit product is alleen geschikt voor paarden die écht hard werken, voor paarden die niet op de (gras)weide komen en ruwvoer krijgen van slechte kwaliteit of ruwvoer met een laag eiwitgehalte.

Tip: Ben je niet zeker over de kwaliteit van je ruwvoer? Je kunt nu je ruwvoer heel snel en goedkoop testen met de Pavo Ruwvoer Quickscan. Aan de buitenkant kun je immers niet zien wat er in zit.
Barcode 8714765909325
Artikelnummer 91585