• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

Ferplast hamsterkooi Multipla Crystal Zwart

Modulair verblijf voor kleine knaagdieren, hamsters en muizen. Uit te breiden met speciale uitbreidingssets. Makkelijk in elkaar te zetten.
159,00

  • 159,00
De Ferplast hamsterkooi Multipla Crystal is een kooi met meerdere verdiepingen voor hamsters en muizen. Inclusief accessoires. De Multipla hamsterhokken, speciaal voor hamsters en muizen, bieden een leefruimte voorzien van alle comfort en een groot aantal aanpassingsmogelijkheden. Alle kooien van het assortiment zijn namelijk volledig modulair en passen zich aan uw behoeften en die van uw huisdier aan. Dankzij de extra uitbreidingskits kunt u de leefruimte naar wens vergroten door de meest congeniale configuratie te verkrijgen.

Het model Multipla Hamster Crystal is uitgerust met een huisje, bakje, drinkfles, wiel, ladder voor toegang tot de verschillende verdiepingen en buizen voor knaagdieren. Het ontwerp, gepatenteerd door Ferplast, is essentieel en functioneel: de transparante plastic wanden geven een volledig zicht op het huisdier binnenin. De hoge basis is ruim en kan worden gevuld met zaagsel waarin hamsters en muizen graag graven en zich verstoppen.

Alle habitats van de lijn zijn uitgerust met een dak dat volledig kan worden geopend voor gemakkelijke toegang, en zijn voorbereid voor aansluiting op andere accessoires en huisvestingsmodules voor knaagdieren, voor oneindig veel mogelijkheden. Multipla Hamster Crystal wordt geleverd in een montagekit en is eenvoudig in elkaar te zetten: gewoon de panelen en plastic onderdelen met elkaar verbinden met behulp van de speciale vergrendelingssystemen en verbindingsstukken, zonder speciaal gereedschap.

De optionele uitbreidingen omvatten de Basisuitbreiding, die zowel aan het onderste als aan het bovenste deel van de kooi kan worden toegevoegd om een tweede verdieping te creëren, en de Dakuitbreiding, die alleen op het bovenste deel kan worden toegepast om een klein hok voor uw huisdier te bouwen.De Multipla Hamster is een eco-duurzaam product: het is namelijk geproduceerd met een hoog percentage materiaal van industriële en post-consumer recycling, voor de bescherming van het milieu waarin wij samen met onze dierenvrienden leven.
Barcode 8010690202211
Artikelnummer 57007617