• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

Royal Canin kattenvoer Kitten 12 x 85 gr

Volledige kattenvoeding voor kittens van 4 tot 12 maanden. Ondersteunt de natuurlijke weerstand en laat kittens wennen aan vast voedsel.
20,95

  • 20,95
Royal Canin kattenvoer Kitten is een volledige en uitgebalanceerde luchtige mousse, voor kittens van 4 tot 12 maanden. De overstap van moedermelk naar vaste voeding is één van de belangrijkste fases in het leven van je kitten. Je kitten heeft een voeding nodig die zowel lekker is, als alle voedingsstoffen bevat die zij nodig heeft. Hierdoor leert je kitten normaal te eten en krijgt zij alles binnen wat zij nodig heeft.

Als je kitten een slechte ervaring opdoet met een voeding omdat zij niet houdt van de smaak, geur of textuur van de voeding, kan dat nu, maar ook in het latere leven problemen opleveren. Essentiële voedingsstoffen zijn onmisbaar voor een goede groei. Daarom bevat Royal Canin kattenvoer Kitten ingrediënten in een verhouding waar kittens van 4 tot 12 maanden instinctief de voorkeur aangeven. Een goede smaak, reuk en structuur van een voeding vergroten de kans op acceptatie van de voeding, nu en in de toekomst.

In de tweede groeifase (4 - 12 maanden) van je kitten zullen haar botten steeds sterker worden. De energiebehoefte van je kitten in deze fase blijft groot, hoewel iets minder groot dan in de eerste groeifase. Tijdens de tweede groeifase is het immuunsysteem van jouw kitten nog volop in ontwikkeling. Royal Canin kattenvoer Kitten ondersteunt de natuurlijke weerstand van het kitten, is makkelijk te kauwen en ook geschikt voor moederpoezen.
Barcode 9003579003831
Artikelnummer 391248