• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 19:00

Royal Canin kattenvoer Indoor in Jelly 12 x 85 gr

Hoogwaardige natvoer speciaal ontwikkeld voor binnenshuis levende katten. Het vermindert de geur van de ontlasting en ondersteunt de urinewegen.
18,95

  • 18,95
Royal Canin kattenvoer Indoor in Jelly is een voeding voor katten met een gezond gewicht die alleen binnenshuis leven.

Binnenshuis
Binnenkatten hebben andere voedingsbehoeften dan buitenkatten, vooral omdat ze een wat minder actief leven leiden. Daarom helpt Royal Canin Indoor in Jelly om de stofwisseling te ondersteunen. Vanwege de grote hoeveelheid water in de natvoeding, krijgt de kat ook sneller een voldaan gevoel zonder extra calorieën binnen te krijgen. Dit helpt de kat haar ideale gewicht te behouden; vooral als zij de juiste portiegrootte krijgt voorgeschoteld.

Helpt gezonde urinewegen en spijsvertering te ondersteunen
De licht verteerbare eiwitten en de toevoeging van zeoliet (clinoptiloliet) maken dat Royal Canin Indoor in Jelly het spijsverteringsstelsel optimaal ondersteunt. Door de hoge verteerbaarheid van de eiwitten blijven er ook minder ‘resten’ achter in de darmen. Dit maakt dat de ontlasting minder sterk ruikt.

Het urinewegstelsel van binnenkatten is vaak ook wat kwetsbaarder, zeker als de kat gecastreerd of gesteriliseerd is. Deze voeding bevat veel water en een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen zodat Royal Canin Indoor in Jelly de gezonde urinewegen ondersteunt.
Barcode 9003579013861
Artikelnummer 387148