• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 19:00

Felix Sensations Sauces Vis Selectie in saus 12 x 85 gr

Onweerstaanbare maaltijden met malse stukjes in verschillende saussmaken.
6,69

  • 6,69
Felix Sensations Sauces Vis Selectie in saus zijn heerlijke maaltijden bereid met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, die er geweldig uitzien, heerlijk ruiken en natuurlijk ook onweerstaanbaar lekker smaken. Elke saus maaltijd bevat malse stukjes in verschillende saussmaken voor een onweerstaanbare verrassing.

Felix Sensations Saus is verkrijgbaar in een breed assortiment aan smaakcombinaties om aan de behoefte voor variatie van jouw kat te voldoen.

Inhoud: 12 x 85 gr
Met zalm (3x), koolvis (3x), forel (3x) en sardine (3x)

Samenstelling:
Met zalm in een saus met garnalensmaak: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan zalm 4%), mineralen, suiker.

Met koolvis in een saus met tomaten: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (koolvis 4%), groenten (2,6% tomatenconcentraat, gelijkwaardig aan 4% tomaat in de saus), mineralen, suiker.

met forel in een saus met haringsmaak: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (forel 4%), mineralen, suiker.

met sardine in een saus met wortelen: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (sardines 4%), groenten (2,4% wortelconcentraat, gelijkwaardig aan 4% wortel in de saus) mineralen, suiker.
Barcode 7613039851111
Artikelnummer 29821