• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 21:00

FURminator Deluxe deShedding tool hond langhaar giant

Vermindert haaruitval tot 90%! Verwijdert losse haren en ondervacht zonder de topvacht te beschadigen. Geschikt voor honden vanaf 41 kg met een lange vacht.
46,95

  • 46,95
De Furminator is de ideale keuze in borstels om verharing van je hond tegen te gaan!

Dankzij deze speciale borstel kun je de ondervacht en losse haren verwijderen zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt uitstekend bij alle verharende honden met lange vacht. De verharing vermindert tot wel 90%!

De Furminator vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. Bovendien laat het de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. 

Voor het beste resultaat kun je het beste 1 tot 2 keer per week 10 tot 20 minuten lang je huisdier kammen. Je zult overal aanmerkelijk minder haren vinden. 
Dankzij het speciale ontwerp drukt de Furminator door de topvacht heen zodat eenvoudig en voorzichtig de losse haren uit de ondervacht kunnen worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. Let hierbij wel op dat je de juiste maat voor je huisdier kiest en kies de juiste borstel voor het type vacht. Furminators zijn in verschillende maten en voor kort- of langharige vachten verkrijgbaar.

Let op! De Furminator is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij verharende huisdieren en mag dus niet gebruikt worden bij huisdieren die niet verharen. 
Barcode 8117940112846
Artikelnummer 23569