• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 21:00

Farm Food Dental Munchie Heart en Rice 35 st

Heerlijke kauwsticks bestaande uit een combinatie van rijst met hart, die het gebit van jouw hond helpen te reinigen.
5,40

  • 5,40
De Farm Food Dental Munchie Heart en Rice is de smakelijke, gezonde en natuurlijke tandenborstel voor jouw hond.

Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen omdat zij alleen op deze manier hun tanden en kiezen schoon kunnen houden en zo gebitsproblemen voorkomen.

Rawhide is gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede, stevige en taaie, laag) van de huid van runderen. De witte kauwkluiven van Farm Food komen uit Europa en zijn gemaakt van de huiden van vrije- uitloop runderen die daar voor de vleesproduktie worden gehouden.

Het productiebedrijf is een onderdeel van een grote slachterij, de huiden worden daarom direct na het slachten machinaal gespleten. De buitenste, onverteerbare, lederhuid wordt daarbij verwijderd voor de leerproductie.

De binnenste lagen, verteerbare, onderhuids-bindweefsel worden gewassen en op de gewenste maat in stukken gesneden. Na handmatig in de verschillende vormen te zijn gevouwen, worden de witte kauwkluiven enkele dagen in een oven gedroogd. Een zeer belangrijk aspect van deze producten is dat er, door deze snelle verwerking, tijdens de gehele productie geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Daardoor is een schoon, zuiver en veilig product gegarandeert.
Barcode 8714857155012
Artikelnummer 26352