• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 19:00

Royal Canin hondenvoer German Shepherd Puppy 12 kg

Rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de Duitse herderpup tot 15 maanden oud.
77,95

  • 77,95
Royal Canin German Shepherd Puppy is een rasspecifieke voeding afgestemd op de Duitse herderpup tot 15 maanden oud.

De Duitse Herder heeft een uitzonderlijk krachtige lichaamsbouw, waardoor het een opmerkelijk sterke hond is. Hij is kalm, evenwichtig en vol vertrouwen. Omdat dit ras levendig en moedig is kan hij te veel vragen van zijn lichaam.

Het skelet heeft aanzienlijke hoeveelheden eiwitten en mineralen nodig. Het calciumgehalte moet bijvoorbeeld in exact de juiste hoeveelheid in de voeding aanwezig zijn; niet te veel en niet te weinig. Bijvoeding is dan ook onverstandig. De Duitse herder is bij uitstek gevoelig voor gewrichts- en botproblemen als gevolg van een onjuiste mineralenvoorziening. Royal Canin German Shepherd Puppy draagt bij aan het behoud van sterke botten en gewrichten van uw pup. Bovendien draagt het bij aan de ondersteuning van het immuunsysteem dat voor de pup vooral belangrijk is voor de 12 weken oud. Daarna wordt de hond gevaccineerd.

De unieke vorm en het formaat van de brok van Royal Canin German Shepherd Puppy helpt jouw Duitse herderpup om de brok makkelijk op te pakken en te kauwen.
Barcode 3182550724159
Artikelnummer 275912