• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

Royal Canin hondenvoer Digestive Care Mini 3 kg

Hondenvoer ter ondersteuning van de spijsvertering voor volwassen honden van kleine rassen met een gewicht van 4 tot 10 kg.
28,95

  • 28,95
De extra smakelijke formule van Royal Canin hondenvoer Digestive Care Mini is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van maximaal 10 kg en is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de spijsvertering.

Kleine honden kunnen ontlasting hebben die niet optimaal is. Royal Canin Digestive Care Mini houdt hier rekening mee. De toevoeging van de uitgebalanceerde mix van oplosbare en niet-oplosbare vezels helpt gisting te beperken en ondersteunt de spijsvertering waar nodig. Prebiotica zijn toegevoegd ter ondersteuning van een evenwichtige darmflora. Royal Canin gebruikt speciaal geselecteerde eiwitbronnen van de hoogste kwaliteit die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw hond. Daarom bevat Royal Canin Digestive Care Mini zeer goed verteerbare eiwitten, de zogenaamde L.I.P’s.

De bijzondere kookmethoden zorgen ervoor dat de voedingsstoffen in deze formule beter verteerd kunnen worden. Deze hoge verteerbaarheid is bevestigd tijdens de regelmatige en strenge kwaliteitscontroles.

De Digestive Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.

Royal Canin Digestive Care Mini geeft in 92 procent van de gevallen een optimale stoelgang, het bewijs van een gezonde spijsvertering. Royal Canin Digestive Care Mini heeft zijn succes bewezen.
Barcode 3182550894012
Artikelnummer 256103