• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 19:00

Royal Canin hondenvoer Cocker Adult 3 kg

Rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen cockerspaniëls vanaf 12 maanden oud.
26,95

  • 26,95
Royal Canin Cocker Adult is een rasspecifieke voeding voor cockerspaniëls vanaf 12 maanden oud. Deze voeding helpt het ideale gewicht te behouden dankzij de exclusieve samenstelling.

De Engelse cockerspaniël is een vrolijke, levendige hond met een sterke persoonlijkheid. Hij is onafhankelijk, maar tegelijkertijd ook aanhankelijk en zachtaardig. Hij zit vol energie, houdt van lange wandelingen, moeilijk terrein en hij is niet bang voor doornstruiken. Hij is verzot op de buitenlucht en is een prima jachthond, desalniettemin kan hij zeer goed binnenshuis leven. Twee woorden om hem te beschrijven: clownesk en innemend.
Met zijn prachtige vacht, zijn vrolijke en evenwichtige karakter is de Amerikaanse cockerspaniël een ideaal huisdier die graag gezien wordt. Heeft minder beweging nodig zijn dan zijn Engelse achterneef en kan gemakkelijker binnenshuis leven. Een komiek die volwassenen en kinderen aan het lachen maakt. Hij is klein van formaat en kan daarom overal mee naar toe met zijn eigenaar. Een ding is zeker, deze hond brengt leven in de brouwerij!

De cockerspaniël is compact en goed gebouwd, maar heeft de neiging iets te dik te worden. Zijn smekende blik is niet door alle baasjes goed te weerstaan; hierdoor krijgt de hond vaak te veel calorieën binnen. Over het algemeen heeft hij in huis niet veel ruimte nodig, als hij maar iedere dag een lange wandeling kan maken. Royal Canin Cocker Spaniel helpt de hond op gewicht te blijven.

De cockerspaniël heeft een hoge levensverwachting. Een veel voorkomend probleem bij honden met een relatief hoge levensverwachting is staar (cataract). Honden met cataract hebben last van een vertroebeling van de lens wat het gezichtsvermogen van de hond aantast. Het is te herkennen aan een grijsblauwe waas over het oog.

Voor al deze rasspecifieke eigenschappen heeft Royal Canin de perfecte voeding voor uw hond ontwikkeld met Cocker Spaniel Adult.
Barcode 3182550743709
Artikelnummer 277603