• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 21:00

Royal Canin hondenvoer Beagle Adult 3 kg

Rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van de volwassen beagle.
26,95

  • 26,95
Royal Canin Beagle Adult is een rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van de volwassen beagle.

De beagle is een sociale en goedaardige hond die uitstekend overweg kan met kinderen. De beagle houdt van het gezelschap van zowel mensen als van andere honden. Enthousiast, intelligent en een fantastisch reukvermogen maakt de beagle de ideale familie- en jachthond. Uithoudingsvermogen en energie zijn sleuteleigenschappen van de beagle waardoor voldoende beweging van belang is. Deze beweging is niet alleen als uitlaatklep voor zijn energie belangrijk, maar ook voor zijn gevoeligheid voor het ontwikkelen van overgewicht.

De beagle is een stevige, compacte hond met een korte glanzende vacht die zijn gespierde lichaam benadrukt. Zijn botten en gewrichten hebben de juiste voedingsstoffen nodig voor een gezonde ondersteuning. Royal Canin Beagle Adult helpt de botten en gewichten van uw beagle sterk en soepel te houden.
Zoals meerdere rassen die van oorsprong als werkhond werden ingezet, is de beagle gevoelig voor het ontwikkelen van overgewicht. In combinatie met een goede eetlust is het essentieel om zijn voedselinname goed te controleren en zo nodig bij te stellen. Het natuurlijke enthousiasme van de sterke, solide, atletische beagle om overal aan deel te nemen, in combinatie met de neiging tot overgewicht, kan extra belasting geven op zijn botten en gewrichten.
Royal Canin Beagle Adult heeft een aangepast energiegehalte en helpt het ideale lichaamsgewicht te behouden terwijl een specifieke combinatie van vezels zorgt voor een vol gevoel.

De vorm, textuur samenstelling en het formaat van de Royal Canin Beagle Adult brok zijn afgestemd op de beagle.
De exclusieve vorm helpt de snelheid van de voedselinname te beperken en stimuleert het kauwen. Daarnaast bevat deze formule een combinatie van vezels die helpt het verzadigingsgevoel te stimuleren.
Barcode 3182550821766
Artikelnummer 276803