• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

Prins hondenvoer ProCare Protection Super Active 15 kg

Geperste voeding voor opgroeiende en actieve honden van (middel)grote rassen.
73,50

  • 73,50
ProCare Protection Super Active is een geperste voeding voor opgroeiende en actieve honden van (middel)grote rassen. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, houdt je hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge en actieve honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. Taurine, L-carnitine en vitaminen E en C dragen bij aan een optimale functionering van de hartspier. Honden van (middel)grote rassen kunnen te maken hebben met een zwaardere belasting van hun lichaam, zoals de gewrichten en/of spijsvertering. Ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten zorgen voor de juiste ondersteuning. Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van je actieve hond. Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht.

Prins ProCare Protection Super Active levert voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft je hond actief en speels zoals je van hem gewend bent!
 
Barcode 8713595192150
Artikelnummer 20453