• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 21:00

Edgard & Cooper kattenvoer Adult kip 300 gr

Graanvrij en hypoallergeen kattenvoer met veel verse scharrelkip voor volwassen katten. Ook geschikt voor gesteriliseerde katten.
4,49

  • 4,49
De graanvrije brokjes van Edgard & Cooper kattenvoer Adult scharrelkip hebben een zalige geur en smaak en bevatten minstens 60% eiwitrijk vlees. Dit voer is ook geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde katten.

Dit zalige receptje bevat veel verantwoord gekweekte scharrelkip en een zorgvuldig samengestelde mix van salie, valeriaan en veenbessen. Deze extra's zijn goed voor een overheerlijke vitamine- en mineralenboost. Er wordt geen vleesmeel in deze brokjes verwerkt en ook geen bewerkte of gedroogde ingrediënten.

Om het beste uit al die natuurlijke smaken en gezonde ingrediënten te halen, worden de brokjes langzaam en in kleine hoeveelheden gebakken. De toegevoegde prebiotica, zalmolie en lijnzaad zorgen voor extra voedingswaarde en een betere spijsvertering. Deze visbrokjes bevatten ook glucosamine en chondroïtine voor soepele gewrichten en taurine, essentieel voor een scherp zicht en een gezond hart.
Barcode 5425039488028
Artikelnummer 5425039488028