• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Wij zijn momenteel gesloten

FURminator Deluxe deShedding tool kat korthaar small

Vermindert haaruitval tot 90%! Verwijdert losse haren en ondervacht zonder de topvacht te beschadigen. Geschikt voor kleine katten met een korte vacht.
26,95

  • 26,95
De Furminator is de ideale keuze in borstels om verharing van je kat tegen te gaan!

Dankzij deze speciale borstel kun je de ondervacht en losse haren verwijderen zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt uitstekend bij alle verharende katten met korte vacht. De verharing vermindert tot wel 90%!

De Furminator vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. Bovendien laat het de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. Haarballen bij katten worden verminderd.

Voor het beste resultaat kun je het beste 1 tot 2 keer per week 10 tot 20 minuten lang je huisdier kammen. Je zult overal aanmerkelijk minder haren vinden. 
Dankzij het speciale ontwerp drukt de Furminator door de topvacht heen zodat eenvoudig en voorzichtig de losse haren uit de ondervacht kunnen worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. Let hierbij wel op dat je de juiste maat voor je huisdier kiest en kies de juiste borstel voor het type vacht. Furminators zijn in verschillende maten en voor kort- of langharige vachten verkrijgbaar.

Let op! De Furminator is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij verharende huisdieren en mag dus niet gebruikt worden bij huisdieren die niet verharen. 
Barcode 8117940113140
Artikelnummer 23582