• Dé huisdieren megastore in Leek
  • Maar liefst 1200 m2 dierenplezier
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00

Royal Canin hondenvoer Light Weight Care Maxi 3 kg

Voeding die helpt volwassen honden van 26 tot 40 kg hun ideale gewicht te behouden.
27,95

  • 27,95
Royal Canin hondenver Light Weight Care Maxi is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen de 26 en 45 kg en is speciaal ontwikkeld om een gewichtstoename te beperken.

Deze extra smakelijke formule is rijk aan zeer goed verteerbare eiwitten wat je hond helpt zijn spiermassa te behouden. Royal Canin gebruikt alleen eiwitten van de hoogste kwaliteit, aangepast aan de behoeften van jouw hond. Ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en om je hond langer een vol gevoel te geven bevat Royal Canin Light Weight Care Maxi een optimale mix van oplosbare en onoplosbare vezels.

Deze formule is rijk aan de waardevolle Omega-3 vetzuren EPA en DHA, die helpen bij de ondersteuning van de gezonde gewrichten van jouw hond. Het lage algehele vetgehalte in de voeding helpt je hond lichtvoetig te blijven.

De Light Weight Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.

Royal Canin Light Weight Care Maxi bevat maar liefst 35 procent minder vet bevat dan een normale voeding voor volwassen honden.
Barcode 3182550852364
Artikelnummer 273402